Bijeenkomst ‘Aan de slag met de Perspectiefverklaring’

Met de Perspectiefverklaring kunnen uitzendkrachten een hypotheek aanvragen. Wilt u uw uitzendkrachten deze mogelijkheid ook bieden? Kom dan naar de informatiebijeenkomst ‘Aan de slag met de Perspectiefverklaring’ op donderdag 1 februari om 14.00 uur bij de ABU.

Hier krijgt u praktische informatie wat u moet doen om de Perspectiefverklaring te kunnen afgeven.

Voor de bijeenkomst hebben wij ervaringsdeskundigen uit de praktijk uitgenodigd.

Djachara Toeange (HR Adviseur en Perspectief taxateur bij Manpower) vertelt u over haar ervaringen als perspectieftaxateur en hoe dit in de praktijk werkt. Lees ook haar interview over de perspectiefverklaring in de laatste Reflex.

Jaap van de Burgt (VRO) vertelt u vervolgens alles wat u moet weten over de processen en hoe u deze kunt inregelen.

Stichting Perspectiefverklaring

Sinds 21 juni 2017 is de Stichting Perspectiefverklaring actief. Uitzenders die de verklaring willen aanvragen, moeten door deze stichting gecertificeerd zijn. Hiermee is de perspectiefverklaring uitgegroeid tot dé marktstandaard voor het aanvragen van een hypotheek voor flexwerkers. Op dit moment zijn 17 ondernemingen gecertificeerd om een perspectiefverklaring af te geven. Sluit u ook aan?

Perspectiefverklaring in de media

Heeft u het verhaal van uitzendkracht Volkan Öztas in het NRC gelezen? Door de perspectiefverklaring heeft Volkan en zijn gezin een huis kunnen kopen. Lees hier het verhaal van Volkan Öztas in het NRC: Een eigen huis ook als je flexwerker bent

Inschrijven kan hier!

Bron: ABU

Hypotheekverstrekkers